Srebrna
Zlatna
Brončana

UKUPNO 67 VIŠEBOJACA ISPLIVALO 3. KOLO

. Objavljeno u: KOMBO

3. KOLO ISPLIVANO, ZA TJEDAN DANA KRONOMETAR BICIKLA
Bazeni Kantrida, subota 14.11.2015
viseboj3
Ukupno 67 natjecatelja učestvovalo je u plivačkom 3. kolu OTVORENOG SPORTSKOG VIŠEBOJA 2015 u organizaciji TK Rival i suorganizaciji PK Forca.
Natjecali su se triatlonci TK Matulji, TK Rival, AK Jadran, PK Forca, KCBT Bribir, KPA Primorje i mnogi drugi sportaši i rekreativci Primorsko Goranske Županije.
Plivali su 50m i 100m utrke, ovisno o uzrastima i kategorijama.
Današnju utrku je završilo 6 članova PK FORCA za invalidne osobe i osobe sa problemima u razvoju. Svojim su rezultatima dobrano ispunili HENDI kategoriju.
Svi su rezultati u tablicama na kraju facebook albuma fotografija pa ih možete pregledati putem links na dnu stranice.
Imali smo nekoliko novih takmičara sa izvrsnim vremenima, kao i neka iznenađenja po kategorijama.
Zanimljive su i tablice sveukupnih bodova. Na pola smo višeboja, već se već vide neki rezultati visoko iznad prosjeka, kao i vrlo izjednačeno bodovno stanje u nekim kategorijama.
U hendi kategoriji dijele vodstvo Franko Antonio i Mišković Danko sa 15 bodova ispred Žunić Antonija koji ima 12 bodova.
U vodstvu apsolutne kategorije (od ml. juniora do veterana) je ml. junior Leon Pandža - TK Rival sa 42 boda, ispred Blaža Barca, veterana KCBT Bribir - TK Rival sa 32 boda i Marina Jotanovića, ml. juniora TK Rival sa 31 bodom.
U poretku apsolutnog poretka žena, prvoplasirana je Andrea Juričić ml. juniorka TK Rival sa 39 bodova, ispred klupslih kolegica, Dorotee Čargonja sa 37 i Lucije Petrović sa 32 boda.
U ukupnom apsolutnom poretku kadeta (kadeti i ml. kadeti) u vodstvu je Cvijetić Filip, kadet TK Rivala sa 42 boda, ispred klupskih kolega Vuletić Ivana sa 39 bodova i Karla Kirinčića sa 22 boda.
Iznenađenje je na vrhu tablice kadetkinja (zbog nenastupanja nekih na svim kolima), gdje vodi trenutno mlađa kadetkinja TK Rival Gioia Gruber sa 31 bodom, ispred klupskih kolegica, kadetkinja Lee Šešelja i Josipe Vuletić koje obje imaju 30 bodova.
Najuzbudljivije su bile utrke najmlađih, koje su budno motrili roditelji uz kavicu iz osmatračnice na bazenu.
roditelji
U najmlađim kategorijama, početnika b, vodi sa 38 bodova Rubeša Niko iz TK Rival kod dječaka i sa 35 bodova Tia Kinkela, TK Matulji kod djevojčica. Kod početnika A u vodstvu je Lukić Leon, TK Matulji sa ukupno tri pobjede i 45 bodova kod dječaka te Antonia Adamec sa 39 bodova kod djevojčica.
Čestitke svima na trudu i vrijednom radu, izvrsnom plivanju i odličnim rezultatima.
Iduće kolo je ponovo bicikla, subota, 10h Kostrena, veliki parking. Vozimo kronometar, jedan krug punim gasom, nema zavjetrine...
Prognoze vremena za biciklistički kronometar nisu bajne. Moguća je kiša, a možda i snijeg do mora.
Svejedno, triatlonci su poznati da im ništa ne može omesti da odrade svoje utrke. Dobro se obucite i pripremite toplu odječu za rezervu, termos čaja i vozite sigurno prije svega!
Link na album i rezultate 3. kola višeboja: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.650449315058670.1073741987.281627521940853&type=3
bazen