Srebrna
Zlatna
Brončana

ISTRČANO 2. KOLO OTVORENOG SPORTSKOG VIŠEBOJA 2015.

. Objavljeno u: KOMBO

U SKLOPU 12. RIJEČKE ZIMSKE LIGE, NA 1. MEMORIJALU DEJAN LJUBAS ODRAĐENO 2. KOLO OTVORENOG SPORTSKOG VIŠEBOJA TK RIVAL  
Subota 07.11.2015.
MEMORIJAL
Ukupno 117 natjecatelja, atletičara, maratonaca, triatlonaca, sportaša i rekreativaca istrčalo 6.5Km dugu dionicu 1. MEMORIJALNE UTRKE DEJAN LJUBAS na prekrasnom suncu Kostrene.
Igor Malešević, naš trener te alfa i omega RIJEČKE ZIMSKE LIGE U TRČANJU, proglasio je ovogodišnje prvo od osam kola memorijalom posvečenim utemeljitelju TK Rivala, vrhunskom triatloncu i atletičaru Dejnu Ljubasu, suorganizatoru i višekratnom pobjedniku ovog natjecanja.
S velikim veseljem smo se dogovorili, da ova utrka bude ujedno i jedno od 6 kola ovogodišnjeg OTVORENOG SPORTSKOG VIŠEBOJA U TRČANJU, BICIKLIZMU I PLIVANJU koje smo organizirali uz pomoć PK FORCA.
Uz kadete, juniore, seniore i veterane, trkače dionice od 6.5Km, na startu se je okupilo još 20tak početnika triatlonskih klubova Matulji i Rival koji su trčali krače dionice.
S ponosom možemo istaknuti da su naše triatlonke, Andrea Juričić i Lea Šešelja osvojile srebrno i brončano odličje Ljubasovog Memorijala. Pobjednica kod  žena, bila je Veronika Erlić, dok je u muškoj konkurenciji i apsolutno najbrži danas bio Damir Mesec, koji je utrku istrčao u vremenu 22:33min.
U utrci su se takmičili višebojci kategorija kadeta, juniora, seniora i veterana. Čestitke svima, pogotovo najmlađima, od kojih su neki danas po prvi put istrčali ovu dužinu.
POCETNICI
Paralelno, dok je trajala utrka na 6.5Km, početnici A i B kategorija višeboja, istrčali su utrke na 600 i 1500m.
U apsolutnom poretku višeboja pobjednik je bio triatlonac TK Rival, mlađi junior Leon Pandža 24:00min, drugoplasirani kadet TK Rivala Ivan Vuletić 25:02min a trečeplasirani veteran KCBT Bribir Blaž Barac.
Kod žena višebojki, pobjednica je mlađa juniorka TK Rival Andrea Juričić 29:11min, ispred kadetkinje TK Rival Lee Šešelja 29:23min i trečeplasirane Josipe Vuletić 31:16min.  
HENDI 
U hendikep kategoriji natjecao se je za PK FORCA Franko Antonio, koji je dionicu od 6.5Km istrčao u vremenu 30:52min.
U kategoriji kadeta najbrža su vremena postigli triatlonci i triatlonke TK RIVAL. Najbrži je bio kadet Ivan Vuletić 25:02min, drugoplasirani je bio kadet Cvijetć Filip 26:39min a trečeplasirani mlađi kadet Ban Antonio 26.42min.
Kod djevojčica prvoplasirana je bila kadetkinja Lea Šešelja 29:32min, drugoplasirana mlađa kadetkinja Josipa Vuletić 31:16min dok je kao treča stigla Irina Puvača s vremenom 35:39min.
statrt1
U utrkama početnika B kategorije (2007-2008g), trčalo se je 1500m.
Najbrži je bio triatlonac TK MATULJI, Lukić Leon, drugi je stigao Brezac Enio a treći Ban Adrien.
Kod djevojčica je pobijedila triatlonka TK RIVAL Ban Elena, druga je stigla Adamec Antonia dok je treća bila Nestorovski Bruna.
Kod početnika A (2005-2006g) trčala se je dužina od 600m.
Pobijedio je triatlonac TK MATULJI Faustini Loris, ispred Grgurić Franka i Pandža Lovre.
Kod djevojčica je najbrže stigla triatlonka TK RIVAL, Valenčić Lana. Drugoplasirana je bila Kinkela Tia dok je treća bila Kapović Tia.
U subotu, 14.11. nastavljamo višeboj 3., plivačkim kolom na bazenima Kantrida. Utrke startaju od 8h, budite na prijavama bar u 7:30 ispred ulaza na olimpijski bazen 1.
start2