Srebrna
Zlatna
Brončana

DOROTEA SREBRNA, IRINA BRONČANA U KOMENDI (SLO)

. Objavljeno u: BICIKLIZAM


DOROTEA I IRINA NA POSTOLJU, MARIN IZBORIO REPREZENTACIJU
Komenda (SLO), 15.05.2016.
dodoirina
Izvanredne vijesti o uspjesima triatlonaca TK Rival u baznim triatlonskim disciplinama se nastavljaju...
Pod bojama BK Rijeke, ovog su vikenda naši triatlonci i triatlonke nastupili na dvoetapnoj utrci “10. velike nagrade Občine Komenda” u Sloveniji.
Kod mlađih juniorki, Dorotea Čargonja i Irina Puvača su se plasirale na drugo i treće mjesto, dok je u kategoriji juniora Marin Jotanović podjelio 18 mjesto sa Carlom Juriševićem, u jakoj konkurenciji cestovnih biciklista iz Slovenije, Hrvatske, Italije i Austrije.
Kiša koja nije prestajala cijeloga dana uzrokovala je veliki broj odustajanja, iako nisu navikli na kišne utrke evo već drugi nastup zaredom gdje su se biciklisti suočavali se sa ekstremnim uvjetima. Voziti kriterijske utrke tipa ove u Komendi u kojima je jutarnji i poslijepodnevni kriterij vožen po pravom pljusku zahtijeva maksimalnu koncentraciju vozača, zbog toga su ovakvi rezultati izuzetni, čestitke svima!
marin18
Posebno moramo naglasiti i da je Marin Jotanović, pozvan je po prvi puta da brani boje reprezentacije i to na juniorskoj etapnoj utrci u Srbiji. On je trenutno najmlađi član reprezentacije ( 6 vozača ) nastupat će 21 i 22 svibnja u Novom Sadu na utrci "Trofej Sajamnskih gradova".