Srebrna
Zlatna
Brončana

NA POSTOLJIMA CESTOVNOG BICIKLIZMA SVUDA NAŠI TRIATLONCI

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

TRIATLONCI TK RIVAL SKIDAJU ODLIČJA CESTOVNOG BICIKLIZMA OD ČEŠKE DO UČKE
Rijeka, 05.06.2016.

Imali smo buran sportski tjedan. Naši su triatlonci vozili cestovne biciklističke utrke za reprezentaciju i BICIKLISTIČKI KUP HRVATSKE od Čakovca i Češke do Učke. Organizirali smo B2B RUN - Rijeka, nastupili na ALPE - ADRIA KUPU, nastupili na FALKESTEINER TRIATLONU i KUPU HRVATSKE U PLIVANJU PERAJAMA.
Proteklog tjedna triatlonci TK Rival koji nastupaju u biciklističkim cestovnim natjecanjima pod paskom Vladimira Miholevića, biciklističkog trenera triatlonaca TK Rival  protekle dvije godine, zbog koga su se učlanili i u BK Rijeka, kako bi pojačali klub i ponovo potvrdili kvalitetu riječkog cestovnog biciklizma, popeli na postolja svih utrka Hrvatskog biciklističkog kupa.

Najprije je proteklog vikenda vožena Velika Nagrada Čakovca. Srebrno je odličje osvojio Marin Jotanović kod mlađih juniora a Karlo Kirinčić brončano odličje kategorije Under 15. Ivan Vuletić je stigao 4 kod Under 15. a Jakov Radić 6. kategorije mlađih juniora.
Na Maloj utrci mira u Češkoj, nastupila je Dorotea Čargonja, kao članica Hrvatske Reprezentacije. Dorotea je završila utrku ( 4 etape i 139 km ) na vrlo dobrom 22. mjestu od 45 takmičarki. Žene su vozile zajedno s dečkima isti broj etapa i kilometara). Dorotea je bila ujedno i najbolja od svih ostalih hrvatskih reprezentativki.

Na 38.izdanje Trofeja Učka-ujedno i Brdskom Prvenstvu Hrvatske. Dorotea Čargonja osvojila je brončanu medalju kategorije mlađih juniorki kao i Ivan Vuletić u kategoriji U15. Irina Puvača stigla je 6. kod mlađih kadetkinja dok je Karlo Kirinčić bio je 7. U15. Kod mlađih juniora Marin Jotanović je stigao 5., Radić Jakov 10.

Kapa do poda svima...