Srebrna
Zlatna
Brončana

500 TRKAČA ISTRČALO B2B RUN RIJEKA 2016.

. Objavljeno u: ATLETIKA

STIŽU NAM SAMO KOMPLIMENTI I ZAHVALE ORGANIZATORA KAO I SVIH 500 TRKAČA ZA SVE ODRAĐENO OKO UTRKE B2B RUN - RIJEKA !!!
Rijeka, 02.06.2016.

TK Rival se je još jednom dokazao kao klub koji može i zna napraviti posebnim sportske evente u Rijeci.
Komplimenti svima od 500 riječkih natjecatelja koji su istrčali cijelih 5000m utrke uz morsku obalu Luke Rijeka. Mnogi od takmičara odvažili su se po prvi put protrčati ovu distancu.
Zahvala našim početnicima, kadetima i njihovim roditeljima koji su dijelili vodu i medalje za finišere, prijateljima iz RIJEČKE ZIMSKE LIGE U TRČANJU i volonterima na osiguranju staze, prijateljima iz GLUTINE trgovine za prostor i podjelu stratnih paketa, rodbini i prijateljima članova, veteranima kluba i trenerima na 2 dana i jednoj neprospavnoj noći tijekom stražarenja na parkinzima i čišćenju prostora obale i rive od vozila i prepreka, rezanju stupića, postavljanju ograda i formiranju sigurnog prolaska od Gata Karoline riječke, preko Rive Boduli i Mololonga.

Veliko hvala i onima koi su ostali na čišćenju nakon utrke, upravi kluba i RIJEČKOM SPORTSKOM SAVEZU koji su se borili i ishodovali sve potrebne dozvole i dokumente za održavanje ovog natjecanja u centru najljpešeg morskog dijela riječke Luke.
Organizatorima B2B RUN projekta

čestitke za izvanrednu i profesionalnu pripremu, kao i ekspresno formiranje zatvorene zone utrke i osmišljenu kompletnu uslugu, od svlačionica, DJ-a, animacije do izvanrednog cateringa koji je zadovoljio i najzahtjevnije gurmane.
Najdraže od svega nam je da smo uz komplimente za izvrsnu suradnju i organizaciju, dobili poziv za rani početak priprema B2B RUN 2017., već ove jeseni kako bi dogodine imali još bolju i masovniju korporativnu utrku za sve riječane!

Po objavi službenih fotografija eventa, dodajemo album slika gdje će se naći svi članovi i prijatelji kluba koji su pomogli uz i oko utrke.
https://www.facebook.com/triatlonklubrival/photos/?tab=album&album_id=730929470343987

Link na službenu stranicu i rezultate:
http://www.b2brun.hr/

Pozdrav svima i još jednom hvala na pomoći!