Srebrna
Zlatna
Brončana

NAJMLAĐA ŠTAFETA POLUMARATONA OSVOJILA SREBRNO ODLIČJE NA HOMO SI TEĆ 2016

. Objavljeno u: ATLETIKA

KADETI TRIATLON KLUBA RIVAL PONOVO NA SREBRNOM POSTOLJU ŠTAFETNE UTRKE RIJEČKOG POLUMARATONA
Rijeka, 17.04.2016.
obi
Kadetska štafeta triatlonaca, dječaci 2001. i 2002. godišta, članovi Triatlon kluba Rival - Rijeka u sastavu Filip Cvijetić, Jakov Radić i Rene Zbašnik, istrčala je izvanrednu utrku na 21Km (3*7km) te se je s vremenom 1:28:39h uspela na srebrno postolje ovogodišnjeg, jubilarnog, 20. HOMO SI TEĆ, riječkog festivala sporta i rekreacije.
homo
Ovim izvrsnim rezultatom, izjednačili su rezultat srebrne štafete TK Rival iz 2014. godine, tadašnjih kadeta; Leona Pandže, Marina Mrakovčića i Marina Jotanovića.
Ovim su uspijehom na najbolji naćin dokazali vrhunsku fizičku spremu mladih triatlonaca te pokazali svima da su triatlonci danas, jedni od najkompletnijih sportaša već od najmlađih kategorija.
Po ulasku u cilj, pohvalio ih je Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke, koji im je čestitao na uspijehu i po spomenu da su triatlonci, odmah utvrdio da su sigurno iz Triatlon kluba Rival.
postolje

U konkurenciji rekordnih 78 štafeta iz raznih atletskih i sportskih klubova, naši kadeti su još jednom potvrdili izdržljivost, brzinu i izvrsnu trkačku tehniku kojom mogu parirati starijim i iskusnijim atletičarima, kao i utreniranim trkačima svih klubova Hrvatske.
Za pobjednicima, štafetom atletičara AK Sljeme i KCBT Bribir, Petkom Drakulićem, Krešom Glavašem, Davidom Marotom (1:23:18h) zaostali su 5 min.
Trečeplasirana je bila štafeta AK Jastreb - jastrebarsko i AK Prpetuum mobile ZG, u sastavu Antonio Marečić, Zorica Cvanciger i Gabrijela Šalković s vremanom 1:27:30h.
homo2
Odmah, po ulasku u cilj su ih se dohvatili mediji, ali još čekamo objavu intervjua, kako bismo vam ga mogli staviti na stranicu.
Čestitke dečkima, ali i svim našim članovima, od početnika do veterana koji su se u velikom broju odazvali i ove godine utrkama i događajima HOMO SI TEĆ festivala sporta i rekreacije, te tako promovirali triatlon i triatlonce na najbolji moguči naćin!
riva