Srebrna
Zlatna
Brončana

500 TRKAČA ISTRČALO B2B RUN RIJEKA 2016.

. Objavljeno u: ATLETIKA

STIŽU NAM SAMO KOMPLIMENTI I ZAHVALE ORGANIZATORA KAO I SVIH 500 TRKAČA ZA SVE ODRAĐENO OKO UTRKE B2B RUN - RIJEKA !!!
Rijeka, 02.06.2016.

TK Rival se je još jednom dokazao kao klub koji može i zna napraviti posebnim sportske evente u Rijeci.
Komplimenti svima od 500 riječkih natjecatelja koji su istrčali cijelih 5000m utrke uz morsku obalu Luke Rijeka. Mnogi od takmičara odvažili su se po prvi put protrčati ovu distancu.
Zahvala našim početnicima, kadetima i njihovim roditeljima koji su dijelili vodu i medalje za finišere, prijateljima iz RIJEČKE ZIMSKE LIGE U TRČANJU i volonterima na osiguranju staze, prijateljima iz GLUTINE trgovine za prostor i podjelu stratnih paketa, rodbini i prijateljima članova, veteranima kluba i trenerima na 2 dana i jednoj neprospavnoj noći tijekom stražarenja na parkinzima i čišćenju prostora obale i rive od vozila i prepreka, rezanju stupića, postavljanju ograda i formiranju sigurnog prolaska od Gata Karoline riječke, preko Rive Boduli i Mololonga.

Veliko hvala i onima koi su ostali na čišćenju nakon utrke, upravi kluba i RIJEČKOM SPORTSKOM SAVEZU koji su se borili i ishodovali sve potrebne dozvole i dokumente za održavanje ovog natjecanja u centru najljpešeg morskog dijela riječke Luke.
Organizatorima B2B RUN projekta

ELENA I AURORA SREBRNE U PAZINU

. Objavljeno u: ATLETIKA

ČESTITKE AURORI I LANI NA SREBRU UTRKE FAMEJA - PAZIN
Pazin, 22.05.2016
fameja
U jakoj konkirenicji istarskih sportaša, osvojile su srebrnu medalju specifične utrke gdje jedan član tima biciklira, a drugi trči i zajednički moraju stići na cilj. Učenici od 1-4 razreda utrkivali su se na 1Km, dok su 4-8 razreda išli 2 Km. Čestitke cure!

OŠ ČAVLE UKUPNI POBJEDNIK MALE LIGE U TRČANJU 2016.

. Objavljeno u: ATLETIKA

VELIKO FINALE MALE LIGE ODRŽANO NA MOLOLONGU, BURI USPRKOS
Rijeka 15.05.2016
mololongo
Posljednje, 4. kolo Male lige održano je u nedjelju u Rijeci na šetnici „Molo longo“. Sve utrke pratilo je sunčano vrijeme dok je na proglašenju nažalost „močila“ kiša. Unatoč tome osjećalo se zadovoljstvo među klincima te napetost i zadovoljstvo pred i poslije svake utrke.
Utrka je okupila preko 100 djece iz 18 škola diljem Primorsko-goranske županije. Branitelj naslova OŠ „Čavle“ iz Čavla odmah je dala do znanja da svoj naslov neće tako lako prepustiti nekoj drugoj školi. Nakon vrijednog sakupljanja bodova na proteklim kolima učenici OŠ „Čavle“ iz Čavla sa 653 boda osvojili su prvo mjesto, dok su iza njih na drugom mjestu ostali učenici OŠ „Ivanka Trohar“ iz Fužina sa 225 te učenici OŠ „Fran Franković“ iz Rijeke sa 112 osvojenih bodova...