Srebrna
Zlatna
Brončana

ODLIČJA KARLA, AURORE, KARLE I LANE SA AQUATLON PH I MINI KUP UTRKA

. Objavljeno u: AQUATLON

AQUATLON PRVENSTVO HRVATSKE
(Jarun, Zagreb 16.09.2017.)

Proteklog su vikenda, po izuzetno hladnom i tmurnom vremenu održane utrke aquatlona, bodovane za aquatlon PH i MINI KUP za početnike, na Jarunu, u Zagrebu.
Zbog hladne vode i zraka od samo 14 stupnjeva, skračene su distance za Mini kup na samo utrke trčanja, a u utrkama PH aquatlona za starije, plivalo se je 200m i trčalo 2000m.
U trkačkoj utrci za djevojčice kategorije početnica B, Lana Vale je pobijedila i osvojila zlatno odličje s vremenom 4:15min.

U utrci dječaka, početnika A, Luka Prpić je stigao 6. s vremenom 1:45 min.

U aquatlonu za U16 kategoriju, Karlo Kirinčić je s vremenom 10:50min za samo 5 sekundi zaostao za pobjednikom utrke, Ivanom Vuletićem iz TK Pula, što mu je donjelo srebrno odličje u ukupnom U16 plasmanu i srebro u kategoriji kadeta.

U ženskoj U16 kategoriji nastupile su Aurora Valinčić i Karla Žuža.
Aurora je u ukupnom poretku stigla 7., s vremenom 13:47min što joj je donjelo zlatno odličje kategorije mlađih kadetkinja, dok je Karla Žuža, u apsolutnom poretku bila 11., s vremenom 16:43min, ukupno srebrna kategorije mlađih kadetkinja.
pobjednica U16 kategorije bila je Valentina Vitasović iz TK Pula s vremenom 11:50min.

U kategoriji U19 za TK Rival nastupili su Filip Cvijetić, koji je u ukupnom poretku stigao 7. s vremenom 11:09min, što je bilo 5. vrijeme u poretku mlađih juniora te Toni Kovačev, sveukupno 10. s vremenom 12:05min, odnosno 4. mjestom porertka juniora.
Pobjednik utrke bio je Luka Gregorinić TK Pula s vremenom 9:42min.
Čestitke svima na rezultatima.

Lana i Luka su i dalje vodeći u ukupnom plasmanu mini triatlon kupa Hrvatske, a još je ostala samo jedna utrka do kraja sezone, koja se boduje, odnosno triatlon u Sv. Filipu i Jakovu.
Držimo im fige