Srebrna
Zlatna
Brončana

POLAZAK BUSA U 6:30, SUBOTA 27.06. ZA IRONKIDS KLAGENFUT (AUT)

. Objavljeno u: AQUATLON

BUS TK RIVAL ZA IRONKIDS KLAGENFURT UTRKU KREČE U 6:30, SUTRA, SUBOTU 27.06. SA TRGA BANA JELAČIĆA.
NEMOJTE ZABORAVITI OSOBNE DOKUMENTE I POTVRDE ZA DJECU KOJA PUTUJU BEZ PRATNJE RODITELJA!
ironkids2013Za one koji nisu još bili na utrci, utrke su aquatloni, plivanje + trčanje prilagođeni za apsolutne početnike do djece od 15g.
U prilogu je link za automatsku prijavnicu putem koje će naši triatlonci ili roditelji mlađe djece direktno moći prijaviti dijete i uplatiti startninu.
Nije nam data nikakva mogućnost za klupske zajedničke uplate, zbog toga su prijave pojedinačne.
Ukoliko netko zapne sa uplatom ili prijavom, neka se javi predsjedniku Damiru na 099 213 0 116 da mu pomogne i telefonski ga vodi kroz prijavnicu.
Sve je pojednostavljeno oko prijave, djeca se prijavljuju po godištima i uplata se radi bankovnom karticom na zaštičenom serveru.
Ova je utrka izvrsna za provjeru forme u internacionalnoj konkurenciji, a nakon 7 godina sudjelovanja na njoj i poćetnih 10tih, 20tih mjesta najranijih godina, posljednjih smo par godina pretplačeni na bar 3 pehara po eventu, pa se nadamo da ćemo bar ponoviti , ako ne i premašiti dosadašnje rezultate.
Svima koji misle nastupiti želimo puno uspijeha i sreće...
Link za startnine i detalje utrke je u prilogu: http://www.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman/austria/athletes/sideevents/ironkids.aspx#axzz3bn9vBraz

Ironkids2014