Srebrna
Zlatna
Brončana

IRONKIDS KLAGENFURT 2014 - REZULTATI ZA 5

. Objavljeno u: AQUATLON

IRONKIDS, Klagenfurt - Austria
Subota 28.06.2014.
tribine
Vrhunski odrađena utrka ove godine, izvrsni rezultati i čestitke našim Rivalićima. U svakom godištu na kojem smo nastupili imali smo namanje jednog natjecatelja u prva tri vremena, u dvije i dva, dok smo u godištu 2001 imali i tri natjecateljice u prva četiri mjesta.
Šteta što je bilo konfuzije kod upisa godišta i obrade rezultata jer sad moramo čekati detalje fotofiniša da se raspletu čudna vremena za neka postolja.
Na utrku smo stigli autobusom, dovoljno je bilo krenuti u 7:30, preko Tržiča smo stigli do Klagenfurta u podne, sat vremena prije završetka prijava. Okupili smo se na uobičajenom zbornom mjestu, između ciljne tribine i ulaza na kupalište pored mjesta za start plivanja. Trener Ivan je zagrijavao najmlađe, Damir je odveo kadete na rasplivavanje, a je Gioia zagrijavala SG1 i SG2 dok nije stigao trener Vanja iz izvidnice.
U 14h su startale utrke po godištima. Prvi, najhrabriji je i ove godine bio najmlađi Jan. odlično se je držao u plivanju ali ga je mučila zonaizmjene pa je u cilj stigao petnaesti.
lana
Izvrsna je bila Lana Vale. Stigla je 2. u godištu 2006., Aurora Valinčić je stigla u cilj 3. u utrci godišta 2005.
Ivan Vuletić došao je 2. a Moris Valinčić 4. u godištu 2002.
najnapetije je bilo kod cura mlađih kadetkinja. Lea Šešelja bila je najbrža u godištu 2001., Irina Puvača je u vrhunskom finišu od domače natjecateljice u zadnjim koracima izgubila drugo mjesto i stigla treća dok je za korak iza nje u cilj utrčala i Chiara Gruber na četvrto mjesto. Nažalost, nakon objave rezultata tek smo zamijetili da je Chiara uvedena kao 2000. godište te njen rezultat nije uveden u rezultate njene trke.
lea
Marin Jotanović stigao je drugi u 2000. godištu dok su u 1999. godištu bili izvrsni Karla, Andrea i Matko.
Karla Šešelja pobijedila je u utrci, Andrea Juričić stigla je treća u ženskoj kao i matko Mrakovčić u muškoj konkurenciji.
Pošto su proglašenja i podjele pokala počele bez objave službenih rezultata na ulazu u šator iznenadili smo se na prozivkama i dodjeli pokala, pošto su na postolja prozvani samo tri triatlonca Rivala.
Lani Vale dodijeljen je srebrni pokal za kategoriju godišta 2005. i 2006.
Lea šešelja je srebrna utrke za kategoriju 2001. i 2002. godišta.
Matko Mrakovčić proglašen je brončanim kategorije 1999. i 2000. godišta.
matko
Pohvale  svim ostalim takmičarima koji nisu ovaj puta stigli do prva tri mjesta; Lorenu, Viktoru, Kori, Lovru,
Agati, Svenu, Katarini-Marini, Gioi, Mai, Darianu, Božidaru, Josipi, Jakovu, Sandru, Eni, Juditi i Roku, Bravo za trud i zalaganje, super trka, još petnaest vas je stiglo unutar desetog mjesta u svojim trkama, bravo još jednom i samo hrabro naprijed!
Pošto je desetak klubova dalo prigovore nakon proglašenja rezultata, obećano nam je da će se po pregledu vremena sa slika fotofiniša unjieti možebitne promjene i javiti ispravke pogrešnih rezultata.
Kako do dana današnjeg još nisu objavljeni službeni rezultati na stranicama Ironkids organizacije izgleda da je bilo više grešaka pa čekamo da isprave iste i javimo vam čim saznamo.
Album fotografija na TK Rival facebook stranicama je u prilogu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.478133048956965.1073741913.281627521940853&type=1