Srebrna
Zlatna
Brončana

RIVAL BOGATIJI ZA PET DUATLON PRVAKA HRVATSKE NAKON 20. DUATLONA STUBICA

. Objavljeno u: DUATLON

PET NASLOVA DRŽAVNIH PRVAKA I UKUPNO 12 ODLIČJA  SA PH U DUATLONU D.STUBICA
Subota, 30.05.2015.
kadeti
Kadeti, juniori i veterani su nastupili na utrkama Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu (trčanje/bicikl/trčanje) za kadete i juniore, jubilarne 20. utrke „Stubičkog duatlona“.
Ova vrlo atraktivna i brza utrka se je odvijala u centru Donje Stubice.  Sa Trga Matije Gupca trčalo se je 2.5Km, vozilo biciklu 10Km i ponovo trčalo 1.25Km.
Riječki triatlonci su dokazali i na ovom natjecanju da izvrsni rezultati sa dosadašnjih natjecanja nisu bili slučajnost.
U skoro  svim kategorijama na kojima su nastupili, triatlonci Rivala osvojili su prvo, prva dva ili prva tri mjesta, ovisno koliko ih je nastupilo.
U kategoriji mlađih juniora prvak hrvatske je Leon Pandža – TK Rival,s rezultatom 33:10:89min ispred Blaža Čajka – TK Rudolf Perišin i Luke Dumančića – TK 3MAX Zagreb.Kod mlađih juniorki prvakinja države postala je Lucija Petrović (38:37:13min) a doprvakinja Karla Šešelja, obje TK Rival. Trećeplasirana je bila Chiara Peruško – TK Pula.
Naš Marin Jotanović novi  je prvak Hrvatke u kategoriji kadeta, s vremenom 35:15:23min ispred Stefana Gagića i Luke Penića, oba TK Pula.
Sva tri mjesta na postolju kadetkinja napunile su triatlonke TK Rival. Prvakinja države postala je Dorotea Čargonja, srebrno odličje osvojila je Lea Šešelja a broncu Irina Puvača.
mlkadeti
Ivan Vuletić je novi prvak Hrvatske , Rene Zbašnik je osvojio srebrno odličje dok je trčeplasirani bio Čosić Deni iz TK Pule.
U kategoriji M55 nastupili su veterani TK Rival Damir Šegota i Željko Žic Solis. Damir je pobjedio s vremenom 39:42:27min a broncu je osvojilo Željko s vremenom 46:50:05min.
Od triatlonaca TK Rivala astupili su još Josipa Vuletić, 4. mlađa kadetkinja, Radić Jakov, 6. kadet i kadetkinja Tea Begonja.
Kao šlag za kraj bila je apsolutna bronce ženske ekipe TK Rival u sastavu L.Petrović, K.Šešelja, D. Čargonja i  Lea Šešelja. Stigle su treće, iza štafeta TK Swibir i TK Hidraulika Kurelja, ali sa daleko najmlađom postavom od pobjednica. Njihovo vrijeme tek dolazi...
ekipa