Srebrna
Zlatna
Brončana

ČETIRI TITULE PRVAKA HRVATSKE SA SUPER SPRINT TRIATLONA ZAGREB

. Objavljeno u: TRIATLON

OSAM ODLIČJA TK RIVAL SA SS PRVENSTVA HRVATSKE ZAGREB 2017.
Zagreb 21.05.2017.

Izvrstan nastup triatlonaca TK Rival, koji su u pomlađenom sastavu nastupili ove godine na super sprint duatlon prvenstvu Hrvatske, održanom ove godine po prvi put u Španskom, na GO-KART stazi. 
Neprikosnoven je bio Gabriel Barac, postao je prvak kategorije U16, u kojoj će nastupati još dvije godine.
Izvanredna je bila i Aurora Valinčić, postala je prvakinja je Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja kao i Gabriel Barac u kategoriji mlađih kadeta dok je naš veteran, Damir Šegota osvojio zlatno odličje kategorije M55!

Udlični su bili i Lana Vale, s osvojenim drugim mjestom i srebrom kategorije početnica A, dok brončane medalje, odnosno treča mjesta na postoljima osvojili Karlo Kirinčić kadet, Karla Žuža mlađa kadetkinja i Luka Prpić početnik B!
Čestitke i svim ostalim triatloncima koji su nastupili na ovom prvenstvu, Jakovu Veršiću i Filipu Cvijetiću, koji je zbog jakih bolova u leđima morao propustiti izboreno finale, kao i Niki Rubeši i Jakovu Prpiću, koje su zbog pogreške sudaca, prerano poslani u zonu izmjene te su završili bez plasmana.

Vrijeme je bilo sunčano i vrlo teško za trčanje, a staza iznimno tehnički zahtijevna, uska i sa brojnim oštrim zavojima!
Svima čestitke na rezultatima i da ne zaboravimo,
ČETITKE NK RIJECI NA OSVOJENOM NOGOMETNOM PRVENSTVU HRVATSKE !!!