Srebrna
Zlatna
Brončana

ZLATO AURORE I BRONCA ELENE U KAIGERSEE-u (AUT) NA ALPE-ADRIA TRIATLON KUPU

. Objavljeno u: TRIATLON

AURORA, ELENA I ANTONIO OSIGURALI ODLIČJA ALPE-ADRIA TRIATLON KUPA
Subota 20.08.2016. Kaigersee-Austria
Aurora
Aurora Valinčić pobjedom, Elena Ban broncom i Antonio Ban četvrtim mjestom triatlonskih utrka u svojim kategorijama, osigurali su odličja ovogodišnjeg izdanja ALPE-ADRIA triatlon Kupa.
ALPE-ADRA triatlon Kup jedno je od najprestižnijih natjecanja za podmladak triatlonaca u ovom dijelu Europe. Dosadašnjih 5 kola na kojima se je takmičilo više od 500 mladih triatlonaca Europe održana su dosad u Sloveniji, Austriji i Italiji.
Elena
Ovo troje mladih triatlonaca i triatlonki TK Rival ove su godine osvajanjem pehara na Ironkids takmičenju u Klagenfurtu već dokazali da je ovogodišnja forma naših takmičara u jakim internacionalnim triatlon takmičenjima na visokom nivou. Najbolje je to dokazala Lea Šešelja sa osvojenim srebrnim odličjem Balkanskog triatlon prvenstva u Olipu (BUL).
Antonio
Za dva tjedna naši će triatlonci nastupiti na završnom natjecanju u Bledu, te ćemo tek nakon završnog natjecanja sa sigurnošću znati boju odličja naših triatlonaca i triatlonki. Nažalost, samo dan iza Bleda u Zagrebu se održava prvenstvo Hrvatske u aquatlonu, te se nadamo da će našim triatloncima ostati dovoljno svježine i snage za nastup na ovom važnom nacionalnom takmičenju!
Ne samo to, jer u ponedjeljak 05.09. četiri triatlonaca i triatlonke TK Rival; Gabriel Barac, Antonio Ban, Aurora Valinčić i Lana Vale natjecat će se protiv najboljih atletičara Hrvatske u svojim uzrastima na Hanžekovićevom Memorialu, koje su izborili ovog proljeća osvajanjem odličja na županijskim izlučnim natjecanjima u trčanju atletske Erste plave lige.
Čestitke svima na dosadašnjim uspjesima i držimo im fige za super rezultate na natjecanjima koja ih još čekaju!