Srebrna
Zlatna
Brončana

RIJEKA BOGATIJA ZA TRI PRVAKA I ČETIRI VICEPRVAKA HRVATSKE U SUPER SPRINT TRIATLONU

. Objavljeno u: TRIATLON


U ZAGREBU NA PRVENSTVU HRVATSKE U SUPERSPRINT TRIATLONU 2016. TRIATLONCI TK RIVAL - RIJEKA USPELI SE SEDAM PUTA NA POSTOLJA
Subota, 25.06.2016.
gabrielantonio
Prvaci Hrvatske u supersprint triatlonu Zagreb 2016. godine postali su: Gabriel Barac u kategoriji mlađih kadeta, Karla Šešelja u kategoriji mlađih juniorki i Damir Šegota za kategoriju m55.
Pridružili su im se na postoljima kao srebrni, Antonio Ban u kategoriji mlađih kadeta, Gioia Gruber u kategoriji mlađih kadetkinja, Ivan Vuletić u kategoriji kadeta i Lucija Petrović kod kategorije mlađih Juniorki.
Netom, pošto smo iz Austrije dobili obavijest o zlatu i tri srebra naših najmlađih sa IRONKIDS utrka u Klagenfurtu, u cilj na Jarunu počeli su pristizati najbrži triatlonci supersprinta Kadetskih kategorija.
gioia
Supersprint triatlon je brza triatlonska disciplina u kojoj se najprije pliva 350m, vozi bicikl 10Km i za kraj trči 2.5Km.
Najprije je startala utrka kadetskog uzrasta, te 30 minuta kasnije, utrke svih ostalih starijih kategorija.
natjecanja su se odvijala po izuzetno sparnom i vručem vremenu,što je definitivno utjecalo na izvedbu nekih triatlonaca danas.
Osim najbržih naših predstavnika koji su odvojili odličja, za malo su na postolje zakasnili Filip Cvijetić, i Lea Šešelja, osvojivši drvenu medalju za 4. mjesto kadeta i kadetkinja.
Rene Zbašnik bio je 5. kod kadeta, Kirinčić karlo 9. a Veršić Jakov 10. iste kategorije. Josipa Vuletić stigla je 8. u kategoriji kadetkinja.
ivan
Za naše triatlonce i triatlonke odmora nema. Nastavljamo pripremama za Triatlon Preluk, na kojem nas 23.07. očekuju utrke PH u mini aquatlonu za najmlađe i PH u timskom štafetnom triatlonu za kadete i starije.
Kao uvod u Preluk, TK Rival u suradnji sa udrugom Kupa priprema triatlonski vikend kamp u Brodu na Kupi 16. i 17. 07., na kojem ćemo sudjelovati u subotu na plivačkom maratonu "Kupom uzvodno" i trkačkim natjecanjima kroz Sloveniju i Hrvatsku. Nedjalja je rezervirana za pojedinačne utrke supersprint triatlona i ekipnog "Kupskog triatlona" u kojem se umjesto bicike vesla u kajacima duž Kupe.
karlaluce
Za sve triatlonce Rivala koji ne idu na pripreme triatlon reprezentacije Hrvatske u Madžarsku, (što nije uvijet), organiziramo od 14. do 21.08. triatlonski kamp u Makedoniji, sedam dana treninga, bicikliranja, trčanja i plivanja u Strumici, na obalama Ohridskog jezera, kao pripremu za nastup na Nacionalnom prvenstvu Makedonije u Triatlonu 21.08.2016.
Onima koji idu na odmor u dalmaciju i putuju na ljetovanje van Rijeke, želimo ugodan odmor i što prije da se ponovo okupimo na treninzima, na poćetku iduće školske godine.
segi
Rezultati prvenstva:
http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/zrinski/

Album fotografija utrke juniora i starijih:
https://www.facebook.com/triatlonklubrival/photos/?tab=album&album_id=739183659518568

Album fotografija utrke kadeta:
https://www.facebook.com/281627521940853/photos/?tab=album&album_id=739170386186562