Srebrna
Zlatna
Brončana

LEA ŠEŠELJA SREBRNA NA BALKANSKOM TRIATLON PRVENSTVU U OLIMPU - RUMUNSKA

. Objavljeno u: TRIATLON

5 ODLIČJA HRVATSKE REPREZENTACIJE NA BALKANSKOM TRIATLON PRVENSTVU 2016
Olimp 11.06.2016.
lea_zara
Izvanredan uspijeh Lee Šešelja koja je osvojila prvu medalju TK Rival na Balkanskim triatlon prevenstvima potvrdio je izvrstan nastup Hrvatskih reprezentativaca, koji su u kadetskim i juniorskim kategorijama ovog balkanskog prvenstva osvojili sveukupno 5 odličja.
Osvojeno je juniorsko zlato - Luka Paliska, juniorsko srebro - Elisabetta Vitasovic i juniorska bronca - Luka Grgorinic te kadetsko zlato Zare Baković i kadetsko srebro Lee Šešelja!
Vesele nas i izvrsni rezultati ostalih triatloskih reprezentativaca TK Rival, 5. mjesto Lucije Petrović, 7. mjesto Karle Šešelja i 6. mjesto Leona Pandže u juniorskoj konkurenciji, te 9. mjesto Ivana Vuletića u kadetskoj konkurenciji.
balkansko
Još uvijek išćekujemo službeni izvještaj HTS-a sa Prvenstva, ali definitivno, ovo je dosad najtrofejniji nastup naše reprezentacije na Balkanskim triatlon prvenstvima dosad, štoviše, dvaput se je svirala Hrvatska himna u Rumunjskoj!
Prema izjavama naših natjecatelja po povratku, utrka je bila izuzetno naporna, veliki valovi ometali su plivanje duž crnomorske obale, a jaka konkurencija nije dozvoljavala ni moment predaha duž biciklističke i trkačke dionice.
Ovo dokazuje da je njihov trener Blaž Barac izvrsno tempirao formu, koju će moći još jednom potvrditi za deset dana, na Prvenstvu Hrvatske u supersprint triatlonu - Zagreb.
Čestitke još jednom svim našim reprezentativcima i moramo napomenuti da su nam se ovog vikenda izvrsnim vremenima na 8. Rapskom triatlonu nametnuli još neki kadeti kao kandidati za 1.Ekipu pod trenerskom palicom našeg ironmana, tako da ćemo nakon PH u Zagrebu imati dogovor o proširenju 1. Ekipe radi slaganja timova za Triatlon Preluk i pripreme za ekipne štafetne utrke supersprint triatlona kao i za iduću triatlonsku sezonu.  
Fotografije sa natjecanja svih hrvatskih triatlonaca i tablice s rezultatima možete naći u albumu facebook profila TK Rival:
https://www.facebook.com/triatlonklubrival/photos/?tab=album&album_id=733171813453086

ivan
karlavoda
luce
leontrk
leabajk
karlatrk
leacilj