Srebrna
Zlatna
Brončana

IVAN VULETIĆ NAJMLAĐI POBJEDNIK CRESKOG TRIATLONA IKAD

. Objavljeno u: TRIATLON

IZUZETAN USPIJEH IVANA VULETIĆA NA CRESKOM TRIATLONU
20.08.2016. Cres
Cresapsolutno
Ivan vuletić postao je najmlađi pobjednik upravo održanog 10tog CRESKOG TRIATLONA koji je održan ove subote na stazama kroz plaže i maslinike uvala i zaljeva oko grada Cresa.
Njegova je pobjeda bila veliko iznenađenje organizatorima i ostalim natjecateljima, ne samo zbog njegove mladosti, nego i zbog jake konkurencije! Na utrci je nastupilo skoro 80 takmičara iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Slovenije, među njima mnogi iskusni triatlonci i Ironman finišeri.
Ivan je 350m plivanja, 10Km bicikle po makadamu stazacreskih maslinika i ulica te 2500m trčanja plažama i obalnim šetnicama završio u vremenu 35:41:41min ispred Daniela Nurkića i Dine Doričića. U ženskoj konkurenciji pobjedila je Stefanije Pupetter iz Austrije 35:48:18.
Cresdo15
Ovogodišnje izdanje "Creskog triatlona" uvršteno je u sklop natjecanja Festivala sporta i Rekreacije PGŽ-a, u sklopu kojega je bio održan i našp "Kupski triatlon" prošlog mjeseca.
Čestitke Ivanu na ovom, još jednom izuzetnom uspjehu i želimo mu odličnu formu na Aquatlon prvenstvu Hrvatske u Zagerbu za petnaest dana.

Link na sveukupne rezultati utrke: http://www.cres-activa.hr/t/2016/rezultati/ReportSveukupniRezultati.pdf